POČETNA
APARTMANI
PLAŽA
ZANIMLJIVOSTI
ZABAVA
KAKO DO NAS?
KONTAKT
GALERIJA
 
DEUTSCH
 
HRVATSKI
 

APPARTEMENTS

Mira Kralj
Sabunike III 50
PRIVLAKA

TEL: (00385) (0)23 272 718
TEL: (00385) (0)99 255 5589

 

Do nas možete doći autocestom ili Ličkom magistralom.Od Zagreba smo udaljeni oko 300 km.Znaći ako krećete od Zagreba autocestom pratite smjer Zagreb – Split, nakon izlaza Posedarje
izlazite na izlazu Vir-Nin,zatim vozite dalje do mjesta Murvica gdje skrečete desno za Vir-Nin.Kada prođete mjesto Nin vozite dalje pravac Vir, kada dođete u Privlaku stoji vam označeno skretanje desno Sabunike.Prije samog dolaska u Sabunike vozite dalje putem desno,zatim skrećete u treću ulicu ulijevo zatim nakon 40 m skrečete na ulaz i dolazite ravno u dvorište


   

Odmor za cijelu obitelj
Mnogo plitkih i pješčanih plaža čine Sabunike savršeno mjesto za odmor cijele obitelji.

 
    Crkva sv.Donata
Crkva sv. Donata potječe iz 9.stoljeća te je unikatna građevina u Europi, iz doba predromanike. Masivna građevina je okružena galerijom na dva kata, koje se u tri apside okreću u smjeru istoka. To je najpoznatiji spomenik i simbol grada Zadra.

 
    Uvale u okolici
Plaže u Zadru i njegovoj bližoj okolici su pretežno šljunčane i prilagođene obiteljima s malom djecom. No ima i stjenovitih uvala gdje možete uživati sunčajući se na stijenama i uživati u kristalno čistom moru.

 
    Gastro
Poznata je stvar da je dalmatinska kuhinja lagana i zdrava, i da možete uživati u brojnim specijalitetima, a da ne morate misliti na kalorije. Uživajte u ribljim specijalitetima u brojnim restoranima, koji se služe uz obilje svježeg ili kuhanog povrća.

 
Copyright © by Kralj Apartmani. Sva prava pridržana. em@il webmaster !