POČETNA
APARTMANI
PLAŽA
ZANIMLJIVOSTI
ZABAVA
KAKO DO NAS?
KONTAKT
GALERIJA
 
DEUTSCH
 
HRVATSKI
 
Na raspolaganje nudimo trosobne apartmane opremljene jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, kuhinju (s električnim i plinskim štednjakom, hladnjakom i kompletnim posuđem) te WC i kupaonu s tušem.
Svim apartmanima pripada satelitska televizija,klima, terasa sa stolom i stolicama, koja se za vručih ljetnih dana nameće kao nezaobilazno osvježenje, pomoču svakodnevnog poslijepodnevnog povjetarca, maestrala.
Djeci nudimo igralište s ljuljačkom u pijesku i igračkama, sve unutar ograđenog prostora.

Svim našim gostima dajemo na raspolaganje roštilj, kako bi svoj godišnji odmor mogli upotpuniti kulinarskim užitkom na čistom mediteranskom zraku.

Parkiralište je unutar ograđenog prostora!

Svim našim gostima je i bazen na raspolaganju.
   

Odmor za cijelu obitelj
Mnogo plitkih i pješčanih plaža čine Sabunike savršeno mjesto za odmor cijele obitelji.

 
    Crkva sv.Donata
Crkva sv. Donata potječe iz 9.stoljeća te je unikatna građevina u Europi, iz doba predromanike. Masivna građevina je okružena galerijom na dva kata, koje se u tri apside okreću u smjeru istoka. To je najpoznatiji spomenik i simbol grada Zadra.

 
    Uvale u okolici
Plaže u Zadru i njegovoj bližoj okolici su pretežno šljunčane i prilagođene obiteljima s malom djecom. No ima i stjenovitih uvala gdje možete uživati sunčajući se na stijenama i uživati u kristalno čistom moru.

 
    Gastro
Poznata je stvar da je dalmatinska kuhinja lagana i zdrava, i da možete uživati u brojnim specijalitetima, a da ne morate misliti na kalorije. Uživajte u ribljim specijalitetima u brojnim restoranima, koji se služe uz obilje svježeg ili kuhanog povrća.

 
Copyright © by Kralj Apartmani. Sva prava pridržana. em@il webmaster !