POČETNA
APARTMANI
PLAŽA
ZANIMLJIVOSTI
ZABAVA
KAKO DO NAS?
KONTAKT
GALERIJA
 
DEUTSCH
 
HRVATSKI
 
Sabunike kod Zadra, turističko naselje smješteno uz najstariji hrvatski kraljevski grad Nin, te samo 2 km udaljenosti od najpoznatijeg odmarališta i kampa u Hrvatskoj, Zatona. Svojim položajem nude ugodnu i mirnu atmosferu u obilju zelenila, te čarobnog mirisa borove šume i mora.

Usto nudi prostranu pjesčanu plažu, idealnu za djecu i odrasle, koja pruža nezaboravne trenutke godišnjeg odmora.

U neposrednoj blizinu, nalazi se turističko naselje Zaton.

Tu se nude svi sadržaji vezani uz sport i rekreaciju.

Ronilački centar, jet sky, padobran, teniski tereni,nogomet, odbojka, jahanje, mini golf... samo su neki od postojećih sadržaja.

 

Organizirani izleti brodom pružaju vam mogučnost opuštanja i upoznavanja hrvatske obale, inaće poznate po brojnim otocima i skrovitim uvalama, a sve to uz kristalno bistro more.
Brojni restorani pružaju mogučnost užitka u hrvatskoj tradicionalnoj kuhinji bogatoj ribom, plodovima mora, kao i drugim specijalitetima ovog kraja, uz pratnju vrhunskih hrvatskih vina.
   

Odmor za cijelu obitelj
Mnogo plitkih i pješčanih plaža čine Sabunike savršeno mjesto za odmor cijele obitelji.

 
    Crkva sv.Donata
Crkva sv. Donata potječe iz 9.stoljeća te je unikatna građevina u Europi, iz doba predromanike. Masivna građevina je okružena galerijom na dva kata, koje se u tri apside okreću u smjeru istoka. To je najpoznatiji spomenik i simbol grada Zadra.

 
    Uvale u okolici
Plaže u Zadru i njegovoj bližoj okolici su pretežno šljunčane i prilagođene obiteljima s malom djecom. No ima i stjenovitih uvala gdje možete uživati sunčajući se na stijenama i uživati u kristalno čistom moru.

 
    Gastro
Poznata je stvar da je dalmatinska kuhinja lagana i zdrava, i da možete uživati u brojnim specijalitetima, a da ne morate misliti na kalorije. Uživajte u ribljim specijalitetima u brojnim restoranima, koji se služe uz obilje svježeg ili kuhanog povrća.

 
Copyright © by Kralj Apartmani. Sva prava pridržana. em@il webmaster !